T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADANA / SEYHAN - Kasım Sacide Ener Ortaokulu

İlk Öğrenci Akışımız İtalya

Okulumuz personellerinden Arife İnci KURT ve Fevziye YILDIRI KÖYLÜ öğretmenlerimiz başkanlığındaki 3 öğrencimiz ilk toplantıda okulumuzu temsil etmek adına 18 Mart 2017 tarihinde İtalya'nın Lanciano kasabasına gitmek üzere yurttan ayrılmışlardır. Okulumuzu temsil etmek üzere yapılan İngilizce sınavda başarılı olan Bengi Su KARİP, Nursena TOPAL ve Zehra Nil SONAY isimli öğrencilerimiz okulumuz adına burada gerçekleşecek aktivitelere katılacaklardır.

Farklı dijital araçlarının kullanımını öğrenecek olan ekibimize İtalya'da konusunda uzman kişiler tarafından bu eğitimler verilecektir. Dijital ders anlatma esnasında gruplara faydalı olacağı düşünülen   geogebra, kahoot, animato, mindmaple, padlet ,socrative plickers ve voki gibi yeni uygulamalar öğretilecek ve her grubun bu yazılımları uygulamasına yönelik çalışmalar yapılacaktır. İtalya'daki toplantı 5 gün eğitim 2 gün de seyahat olmak üzere 7 gün olarak planlanmıştır.

Katılımcı öğrencilerimiz Istituto Comprensivo Don L. Milan okulunda okuyan öğrencilerin evinde misafir edilecektir. Bu şekilde öğrencilerimiz farklı gruplarla iletişim halinde olarak kültürel çeşitliliği deneyimleme şansı bulacaklardır. 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 18.03.2018 - Güncelleme: 10.12.2019 15:30 - Görüntülenme: 316
  Beğen | 2  kişi beğendi