Snapshots of Myself On The European Canvas Bulgaristan

Tüm dünyada yaşanan Covid-19 sebebiyle projemizin 4. Akışını projede yazıldığı

gibi öğrencilerimizle gerçekleştiremedik.

Yapılan koordinatör toplantısında projeden kalan son iki akışın online yapılmasının daha uygun olacağına oy birliği ile karar verilmiştir. Bunun üzerine Bulgaristan akışının 31.05.2021 ve 10.06.2021 tarihleri arasında 5 gün online toplantı yapılması uygun görülmüştür. Bu toplantıda proje başvurusunda yazıldığı üzere "My region" "Benim bölgem" ile ilgili sunumları ortaklarımız ile paylaştık. Tüm ortaklarımız öğrenci ve öğretmenleri ile toplantıda hazır bulundu. Bu çalıştaylarda okul tanıtım sunumları ve eğitim sistemi ile ilgili ortaklardan bilgiler alındı. Bulgaristan ortağımız hazırladığı dans ve kültürel etkinliklerle öğrencilerimize renkli bir program hazırlamıştı. Öğrencilerimiz Bulgaristan 'a özel Shopska salatası yapımını öğrendi ve evlerinde bunu deneme şansına sahip oldular. Bulgaristan'ın önemli ören ve tarihi yerleri hakkında bilgi sahibi oldular. Öğrencilerimiz akranları ile iletişim kurma ve ortak ülkedeki okullar ve eğitim sistemi hakkında bilgi edinme şansını yakalamıştır.

Yayın: 12.10.2021 - Güncelleme: 12.10.2021 13:51 - Görüntülenme: 138