Okul Vizyonumuz

Her öğrencimizin, milletimizin manevi ,kültürel ve demokratik değerlerini benimsemelerini, Her öğrencimizin , Öğrenmeyi öğrenmenin temel ihtiyaç olduğunu bilmelerini, Her öğrencimizin, fiziksel ve zihinsel olarak sağlıklı yetişmiş, yeteneklerinin bilinci ile mevcut ve gelecekteki eğitsel ihtiyaçlarının farkına varmalarını, Her öğrencimizin , kendisi ve çevresi ile barışık, çevresi ile etkili iletişim becerisi kazanmalarını, Her öğrencimizin , teknolojinin insanlığa hizmet veren birer araç olduğunu kavramalarını, Her öğrencimizin, bilimsel, akılcı ve mantıklı düşünme becerisini rehber edinmelerini, Her velimizin, okul toplumunda vazgeçilmez olduğunu bilmelerini, Her velimizin, öğrencisine bilgi ve beceri edinmek için her türlü fırsatın verildiğini bilmesini, Her öğrencimizin , kendine güveni tam olan ve başarılı olacağına inanmalarını, Her öğrencimizin, okul toplumu tarafından desteklendiğini bilmelerini, İstiyoruz...

Yayın: 14.09.2017 - Güncelleme: 09.12.2019 18:08 - Görüntülenme: 1316