Modern Classrooms and Modern Education Girit (Cretan)

Modern Classrooms and Modern Education adlı ve ikinci yılını yürüttüğümüz projemizin öğrenci akışında okulunuzdan Arife İnci KURT, Ruziye İNCEOĞLU ve Alparslan YETKİNLİOĞLU başkanlığındaki 3 öğrencimizle birlikte Yunanistan'ın Girit adasında proje kapsamında gitmişlerdir.

Okulumuzdan Onur KOÇAKLI, İrem PELEN ve Nehir ÇEKİN adlı öğrencilerimiz Yunanistan'ın Girit adasındaki 2nd Gymnasio Elefheriou Venizelou okulunda 18-24 Kasım tarihleri arasında hareketliliğini tamamlamışlardır.

Girit adasındaki akışında öğrencilerimiz edebiyatımızda önemli bir yere sahip olan Nasreddin Hoca karakteri kahoot, animato ve voki gibi dijital uygulamaları kullanılarak hazırlıklar yapılmıştır. Nasreddin Hoca'nın fıkralarının Türk edebiyatına olan katkısı farklı yaş ve millet gruplarından oluşan öğrencilere anlatmışlardır. Girit'teki toplantımız 5 gün eğitim 2 gün de seyahat olmak üzere 7 gün olarak gerçekleşmiştir.

Yayın: 28.03.2019 - Güncelleme: 09.12.2019 17:37 - Görüntülenme: 296