T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADANA / SEYHAN - Kasım Sacide Ener Ortaokulu

Snapshots of Myself On The European Canvas Letonya

Tüm dünyada yaşanan Covid-19 sebebiyle projemizin 5. Akışını Letonya'ya projede yazıldığı gibi öğrencilerimizle gerçekleştiremedik.

Yapılan koordinatör toplantısında projeden kalan Letonya akışının online yapılmasının daha uygun olacağına oy birliği ile karar verilmiştir. Bunun üzerine Letonya'ya planlanan online toplantının 14.06.2021 ve 23.06.2021 tarihleri arasında 5 gün olarak gerçekleştirilmiştir. Bu toplantıda proje başvurusunda yazıldığı üzere "My Europe" "Benim Avrupam" ile ilgili sunumları ortaklarımız ile paylaştık. Tüm ortaklarımız öğrenci ve öğretmenleri ile toplantıda hazır bulundu. Bu çalıştaylarda okul tanıtım sunumları ve eğitim sistemi ile ilgili ortaklardan bilgiler alındı. Letonya ortağımızın ve öğrencilerinin hazırladığı videoda Letonya kültürü ve yaşadıkları şehir hakkında bilgi alma şansına sahip olduk. Letonya ortağımızın bizim için hazırladığı video öğrencilerimizle paylaşılmıştır.

https://youtu.be/foB2IfZhtVM Öğrencilerimiz farklı kültürlerden gelen akranları ile iletişim kurma ve ortak ülkedeki okullar ve eğitim sistemi hakkında bilgi edinme şansını yakalamıştır.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 12.10.2021 - Güncelleme: 12.10.2021 14:17 - Görüntülenme: 146
  Beğen | 0  kişi beğendi