Water Sources and Sanitation İtalya Napoli

WaterSourcesandSanitation projesi kapsamında 2 öğretmen ve 3 öğrenci ile birlikte  İtalya'nın Napoli şehrine 25 Şubat-3 Mart tarihleri arasında yolculuk yapıldı. Öğretmenler Hüsne YALKUT ve Zeynep KARAMAN rehberliğinde okulumuz öğrencileri Beril KÖPRÜCÜ, Berat DOĞAN ve Büşra BOZ proje kapsamında yapılan etkinliklere katıldılar. Proje ortakları İtalya, Polonya ve Yunanistan'dan gelen öğrenciler suyun sanatla sunumunu yaptılar. Yunanistan su ve su kaynaklarının önemi ile ilgili şarkı sunumu yaptı. Polonya su ve suyun önemi ile ilgili çok çarpıcı bilgiler sundu. Okulumuz öğrencileri ise su ve su kaynakları ile ilgili yapılan resimleri sergilediler. 3 Mart tarihinde ülkemize dönmek üzere edindiğimiz tecrübelerle İtalya'dan ayrıldık.

Yayın: 24.06.2019 - Güncelleme: 09.12.2019 17:35 - Görüntülenme: 256