May

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzun Müdür Yardımcısı Abdullah Doğan ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Baki Sarıkodal, istasyon meydanında kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına katıldı.

Nis

Adana ikincisi olan Kız Basketbol Takıkımımıza törenle ödülleri verildi. Kız Basketbol takımımıza teşekkür eder. Başarılarının devamını dileriz.

May

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk  Bayramı coşku ve sevgiyle kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda 17-21 ocak tarihleri arasında sabahçı devrede görev yapan öğretmenlerimize Robotik Kodlama Temel Eğitimi Semineri verilmiştir.